Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CreativeForge Games ανακοίνωσε το Phantom Doctrine II: The Cabal (trailer)

*
Η CreativeForge Games ανακοίνωσε την συνέχεια του κατασκοπευτικού turn-based strategy Phantom Doctrine, Phantom Doctrine II: The Cabal. Το sequel της σειράς έρχεται να δώσει μια νέα πνοή στην σειρά καθώς το The Cabal θα εισάγει την εναλλαγή κάμερας σε τρίτου προσώπου με τα γεγονότα στο παιχνίδι να συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο, ενώ παράλληλα το tactical pause θα σας επιτρέπει να σκεφτείτε εκτενέστερα τις κινήσεις σας. Στο The Cabal οι παίκτες θα ταξιδέψουν σε όλες τις γωνίες του κόσμου με σκοπό να ανακαλύψουν και να σαμποτάρουν τα σχέδια της τρομοκρατικής οργάνωσης The Cabal. Το νέο κεφάλαιο θα προσφέρει νέα modes και single player εμπειρία που ξεπερνάει τις 15 ώρες. Σχετικά με το Phantom Doctrine II: The Cabal μπορείτε να δείτε το παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*